Smještaj

Za učesnike konferencije iz inostranstva organizator je obezbjedio besplatan smještaj u zgradi Slobomir P univerziteta ili u studentskom domu, koji je udaljen 200 metara od zgrade univerziteta. Smještaj uključuje prenoćište u apartmanima, koji su moderno opremljeni krevetima i radnim stolovima, imaju grijanje, wc, tuš i toplu vodu.

Univerzitet

 

 

 

 

 

 

Učesnici konferencije koji žele da budu smješteni u nekom od hotela u neposrednoj blizini zgrade univerziteta, gdje će se održavati naučna konferencija, neka slijede informacije o hotelima. Smještaj u hotelima ne plaća organizator naučnog skupa.

 

Informacije o hotelima

Hotel Ras *****

Etno selo Stanišići, Pavlovića put bb, 76300 Bijeljina, Bosna i Hercegovina

Ras

 

 

 

 

 

 

Hotel Ras je veoma moderan hotel visoke kategorije, izgrađen po najvišim evropskim standardima projektovanja i gradnje. Nalazi se na svega 2 kilometra od zgrade univerziteta. Hotel se nalazi u okviru šireg kompleksa etno sela Stanišići, koje se sastoji od starih, izvornih kuća, prenesenih iz raznih djelova Bosne i Hercegovine. Hotel ima veliki broj luksuzno opremljenih i komfornih smještajnih jedinica, kapaciteta do 160 gostiju, koje čine jednokrevetne i dvokrevetne sobe, apartmani i VIP apartmani. Sve sobe su opremljene modernim namještajem, imaju centralni klima uređaj, mini-bar, sef, besplatan Wi-Fi internet, LCD televizor i telefon.

Broj soba: 80

Cijena prenoćišta za jednu osobu: 97KM (1 euro=1,95KM)

Tel: +387 (0)55 350 306

Informacije o hotelu Ras

 

Hotel Pirg ****

Etno selo Stanišići, Pavlovića put bb, 76300 Bijeljina, Bosna i Hercegovina

Pirg

 

 

 

 

 

 

Hotel Pirg je moderan hotel visoke kategorije, građen u srednjevjekovnom stilu, najbliži mjestu održavanja naučne konferencije, na svega 2 kilometra od zgrade univerziteta. Hotel se nalazi u okviru šireg kompleksa etno sela Stanišići, koje se sastoji od starih, izvornih kuća, prenesenih iz raznih djelova Bosne i Hercegovine. U luksuzno opremljenim sobama i apartmanima gostima je na raspolaganju kablovska televizija, besplatan Wi-Fi, mini bar, klima uređaj, sef. Parking je obezbjeđen i besplatan.

Broj soba: 49

Cijena prenoćišta za jednu osobu: 97KM

Tel: +387 (0)55 350 306

Informacije o hotelu Pirg

 

Hotel Drina ***

Kneza Miloša 1, 76300 Bijeljina, Bosna i Hercegovina

Drina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotel Drina se nalazi u centru grada Bijeljina, 100 metara od glavne autobuske stanice, ali je udaljen od Slobomir P univerziteta oko 15 kilometara. Sobe su klimatizovane. Postoji besplatan Wi-Fi i parking za goste hotela. Sve sobe su opremljene kablovskom televizijom, mini barom, tušem i fenom za kosu. Aerodrom u Tuzli je udaljen 68 kilometara.

Broj soba: 41

Cijena prenoćišta za jednu osobu: 50KM

Tel: +387 (0)55 204 216

Informacije o hotelu Drina

 

Motel Braća Lazić ***

Karađorđeva bb, Dvorovi, 76300 Bijeljina, Bosna i Hercegovina

BracaLazic

 

 

 

 

 

 

 

 

Motel Braća Lazić se nalazi na glavnoj cesti, jedan kilometar od mjesta Dvorovi, pet kilometara od grada Bijeljina i desetak kilometara od zgrade Slobomir P univerziteta. Na raspolaganju su klimatizovane sobe i besplatan Wi-Fi i besplatan parking. Sve sobe imaju kablovsku televiziju, mini bar, tuš i fen za kosu. U okviru motela je moguće organizovati izlete do obala rijeke Drine i Save. Teniski tereni i otvoreni bazen se nalaze na udaljenosti 1km od motela.

Broj soba: 17

Tel: +387 (0)65 005 555

Cijena prenoćišta za jednu osobu: 32KM (postoji mogućnost popusta za grupe)

Informacije o motelu Braća Lazić

 

Hotel Comsar Energetic ****

Trg Draže Mihajlovića bb, 76330 Ugljevik, Bosna i Hercegovina

Comsar

 

 

 

 

 

Hotel je jedan od najekskluzivnijih hotela u regiji Semberija, ali se nalazi na udaljenosti 31,5 kilometara od mjesta gdje će se održavati naučni skup. Prednost je blizina aerodroma u Tuzli, koji je udaljen svega 48 kilometara.

Broj soba: 45

Cijena prenoćišta za jednu osobu: 70KM

Informacije o hotelu Comsar Energetic